Απογοητευμένοι οι διεθνείς μας από την εικόνα της ομάδας μας 9 (VIDEO)

Την δίκαιη νίκη του Βελγίου παραδέχθηκαν στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση για τον Α' όμιλο του Ευρωβόλεϊ ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο διεθνής λίμπερο Δημήτρης Ζήσης και ο διεθνής ακραίος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, οι οποίοι τόνισαν πως η Εθνική θα συνεχίσει την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Τίποτα δεν πήγε καλά και πρέπει να δούμε γιατί. Είμαστε στεναχωρημένοι. Δεν ικανοποιηθήκαμε σε κανένα τομέα του παιχνιδιού, δεν είχαμε τις σταθερές που έχουμε στα παιχνίδια. Δεν είχαμε σταθερή υποδοχή και δεν είχαμε side out. Το Βέλγιο μας ξεπέρασε στη ταχύτητα και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που παρουσιάσαμε. Όλα τα παιχνίδια τα προσεγγίζουμε με τον ίδιο τρόπο, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια στις Εθνικές. θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε τη νίκη στα επόμενα ματς. Αυτός είναι ο στόχος της Εθνικής».
Ο διεθνής λίμπερο Δημήτρης Ζήσης τόνισε: «Όπως δείχνουν και τα νούμερα, το Βέλγιο ήταν καλύτερο στην επίθεση. Έπαιξαν καλά στο μπλοκ-άμυνα και αυτό μας πίεσε. Δεν είχαμε εύκολους πόντους και όλα αυτά μας έκαναν τη ζωή δύσκολη. Η πρόκριση σίγουρα δυσκολεύει, έχουμε δει ομάδες που βρίσκονται αρκετά κοντά».
Ο διεθνής ακραίος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είπε: «Το Βέλγιο ήταν ανώτερο στο σημερινό παιχνίδι, ειδικά στο τομέα του μπλοκ και είχαν υψηλά ποσοστά στην επίθεση. Αν θέλουμε να ανεβάσουμε την Εθνική επίπεδο τα επόμενα χρόνια πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να μην τα παρατήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο, μαθηματικά δεν έχει χαθεί η πρόκριση και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».
Ο προπονητής του Βελγίου Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεφ δήλωσε: «Ξέραμε ότι η Εθνική Ελλάδος είναι μία ομάδα που κάνει λίγα λάθη και παλεύει κάθε πόντο. Προετοιμάσαμε καλά το παιχνίδι μας για να αντιμετωπίσουνε τα δυνατά σημεία της Ελλάδας. Παίξαμε καλά σε μπλοκ και αντεπίθεση και φτάσαμε στη νίκη. Οι τρεις βαθμοί που κατακτήσαμε είναι σημαντικοί, ειδικά μετά το χθεσινό παιχνίδι με την Πορτογαλία που δεν πήγε όπως θέλαμε. Ήταν μία οδυνηρή ήττα ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά».

Πολυμέσα