Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική Ανδρών: "Για αυτά τα παιχνίδια ζούμε" (VIDEOS)

Στην μεγάλη προσπάθεια και στην εμφάνιση κόντρα στην Πολωνία στάθηκαν στις δηλώσεις τους μετά την αναμέτρηση ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο Σταύρος Κασαμπαλής και ο Αλέξανδρος Ράπτης.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Κρατάμε την προσπάθεια και την απόδοση που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η Εθνική ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα μας ικανοποιεί. Έχουμε μία καλή ομάδα στα χέρια μας και θέλει χρόνο, ο οποίος είναι σύμμαχός της. Η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε μέρα πρέπει να προσφέρουμε και να έχουμε μία σταθερότητα. Είχαμε μία καλή απόδοση σήμερα, τίποτα παραπάνω. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
 
Ο πασαδόρος της Εθνικής Σταύρος Κασαμπαλής τόνισε: «Αυτή τη στιγμή θέλω να μπω στο γήπεδο και να πάω να παίξω τάι μπρέικ. Θεωρώ το δικαιούμαστε. Γίνονται διάφορα λάθη όπως σε όλα τα αθλήματα. Είχαμε καλή ευκαιρία να φέρουμε σε δύσκολη θέση μία τόσο καλή ομάδα. Δεν μπορώ να περιγράψω κάπως αλλιώς πως νιώθω. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίζουμε ελεύθερα και προσωπικά έτσι ένιωθα στη μεγαλύτερη διάρκεια σήμερα. Στη δική μου μνήμη θα μείνει ανεξίτηλο αυτό το παιχνίδι».
 
 Ο ακραίος της Εθνικής Αλέξανδρος Ράπτης είπε: «Παίξαμε πολύ ελεύθερα. Βλέπω πως μέρα με τη μέρα βγάλουμε καλύτερο εαυτό στο γήπεδο. Για αυτά τα παιχνίδια ζούμε και θέλουμε να παίζουμε. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Το επίπεδο του αντιπάλου σου βγάζει να παίξεις καλύτερα μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο».
 
 

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.