Φιλική ήττα της Εθνικής παίδων από την Ισπανία στο γεμάτο κλειστό της Νεμέας

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Νεμέας, η Εθνική παίδων ηττήθηκε με 3-1 σετ από την Ισπανία. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Μ. Τρίτη στις 18.00.

Η Εθνική μας ομάδα που προετοιμάζεται στη Νεμέα για να λάβει μέρος στον Γ' όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων Κ18 που θα πραγματοποιηθεί στη Λετονία από 22 έως 24 Απριλίου 2022.

Η πόλη της Νεμέας έχει αγκαλιάσει για άλλη μία φορά την Εθνική μας ομάδα και στον αγώνα με την Ισπανία το κλειστό γυμναστήριο της πόλης γέμισε με μικρούς και μεγάλους, μεταξύ αυτών και οι ακαδημίες του σωματείου ΑΣ Νεμέας και ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Φρούσιος (φωτό).

Τα σετ: 1-3 (25-21, 20-25, 23-25, 19-25)

Για την εθνική παίδων αγωνίστηκαν οι:
Σουσουρίδης, Νανόπουλος, Χαλίλης, Τζάρας, Ρούσος, Καμαρινόπουλος / Πηλίτσης (λ), Κοντοστάθης, Παναγιώτου, Σταυρόπουλος, Παξιμαδάκης.

 
*Στη κεντρική φωτογραφία ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος με την Εθνική παίδων και τις ακαδημίες του ΑΣ Νεμέας.
 
*Στη φωτογραφία από αριστερά: Ο προπονητής του ΑΣ Νεμέας Παναγιώτης Μπίσκος, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής, ο πρόεδρος του ΑΣ Νεμέας Κώστας Μπαναγής, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και ο έφορος του ΑΣ Νεμέας Παναγιώτης Ρογκάκης.
 


*Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος με τον δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο και τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Νεκτάριο Χαλβατζή.