Ολοκληρώθηκε το διακλιμακιακό αγοριών στη Τήνο

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1η Μαΐου το διακλιμακιακό αγοριών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Τήνου με την υποστήριξη του Δήμου του νησιού και του τοπικού σωματείου Ποσειδώνας Τήνου.

Κατά την διάρκεια των προπονήσεων με αθλητές γεννημένους 2007-2008 έγινε αξιολόγηση του νέου αίματος του Ελληνικού βόλεϊ, οι οποίοι θα συγκροτήσουν την νέα προεθνική παμπαίδων.
 
Με την παρουσία τους στη Τήνο, τα αγόρια που συμμετείχαν στο διακλιμακιακό μαζί με τους υπεύθυνους προπονητές ξεναγήθηκαν στο μουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο της Τήνου και ενημερώθηκαν για την εξόρυξη και κατεργασία του μαρμάρου στην Τήνο.
 


Επικεφαλής στα αγόρια ήταν ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Χρήστος Ντόζης και μαζί του στη Τήνο συμμετείχαν και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Σδραυκάκης, Σταύρος Μαραγκός και Γιώργος Τασσίου με φυσιοθεραπευτή τον Κώστα Κουβαρά.

Την τελευταία ημέρα του διακλιμακιακού στο νησί των Κυκλάδων, η ΕΟΠΕ τίμησε τους ανθρώπους που βοήθησαν στη διεξαγωγή του.
 
Συγκεκριμένα, τιμητική πλακέτα δόθηκε στην κ. Μαρία Δελατόλα, εκπρόσωπο του σωματείου Ποσειδώνα Τήνου για την προσφορά της στην ανάπτυξη του βόλεϊ.


Επίσης, η Ομοσπονδία έδωσε τιμητική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Τήνου κ. Ευάγγελο Περιάλη και στην Έπαρχο Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη.