Νανάς - Σωτηρίου: "Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας"

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Γαλλία και πλέον περιμένει νίκη της Γερμανίας επί της Σουηδίας για να προκριθεί ως δεύτερη στον προκριματικό όμιλο στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Στέφανου Νανά:

«Τους Γάλλους τους παίξαμε και στον προηγούμενο προκριματικό γύρο και ξέραμε ότι πρόκειται για μία δυνατή ομάδα και μία από τις διεκδικήτριες μεταλλίου στα τελικά. Ήρθαν στο Άργος με τρεις νέους αθλητές και ήταν δύσκολο. Είναι καλά δουλεμένη ομάδα, εμείς κάναμε την προσπάθειά μας. Η πρόκριση δεν είναι στα δικά μας χέρια, αν η Γερμανία νικήσει με οποιοδήποτε σκορ την Σουηδία θα προκριθούμε. Κάναμε μία σοβαρή προσπάθεια παρά τα προβλήματα και τις απουσίες που είχαμε. Κάναμε αξιοπρεπή εμφάνιση και στην ήττα με 3-2 από τη Σουηδία αλλά περισσότερο το 3-0 επί της Γερμανίας. Θα κάνουμε μετά τον απολογισμό μας με την ομοσπονδία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα στο μέλλον».

Ο κεντρικός της Εθνικής εφήβων Κώστας Σωτηρίου δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο σετ μπήκαμε μουδιασμένοι, όμως το παλέψαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί παρά τις δυσκολίες που είχαμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα, τα πήγαμε αρκετά καλά με καλές εμφανίσεις. Το πρόσημο γενικά είναι θετικό, κάναμε δύο καλές εμφανίσεις και σήμερα είχαμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο. Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της Γερμανίας με τη Σουηδία και μακάρι να πάνε όλα καλά για να πάμε στην Ιταλία».