Ντάντε Μπονιφάντε: «Περήφανος για τους παίκτες μου, δεν ήταν εύκολη η ανατροπή»

Περήφανος για τους παίκτες του για τον τρόπο που ήρθε η ανατροπή κόντρα στη Νορβηγία στη πρεμιέρα του Ε' προκριματικού ομίλου του Ευρωβόλεϊ 2023 ήταν ο Ιταλός Ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Ξέραμε ότι η Νορβηγία έχει καλό σερβίς και έπαιξε καλύτερα στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο σετ παίξαμε καλά αλλά με τρεις λάθος αποφάσεις των διαιτητών και μία κόκκινη στον Πετρέα που ως αρχηγός πήγε να μιλήσει με τη πρώτη διαιτητή, δέχθηκε χωρίς κανένα λόγο την πρώτη κόκκινη κάρτα της καριέρας του, κάτι που ήταν τελείως άδικο. Μετά υπήρξαν κάποια νεύρα και χάθηκε το δεύτερο σετ.
 
Αυτό που μου άρεσε όμως στη συνέχεια από όλους τους αθλητές μου, είτε έπαιξαν είτε όχι, ήταν η συγκέντρωση και η προσήλωση. Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις από 2-0 και με τον τρόπο που ήρθε αυτό το σκορ και είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Αν χάναμε σήμερα θα είχαμε πρόβλημα. Τώρα θα γυρίσουμε στην Ελλάδα για να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με τη Κροατία, η οποία θα είναι τελείως διαφορετική με τη σημερινή».