Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Εύα Χαντάβα αποχαιρέτησε την Εθνική ομάδα

Η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών Εύα Χαντάβα, αποχαιρέτησε την Εθνική ομάδα, καθώς η συμμετοχή της στο παιχνίδι με την Ελβετία ήταν η τελευταία, πετυχαίνοντας μαζί της την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ 2023.

Η Χαντάβα ανήκει στην παλιά φουρνιά της Εθνικής και μόλις στα 32 της αποφάσισε να την αφήσει και να δώσει χώρο στη νεότερη γενιά.

Σύμφωνα με όσα είπε σχετικά:

" Ελλάδα ήταν τιμή μου. Μετά από 16 χρόνια που ήμουν κομμάτι της Εθνικής ομάδας, είναι ώρα να πω αντίο. 150 συμμετοχές αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου το 2006 όταν ήμουν 16 ετών και κυριολεκτικά έτρεμα στον πρώτο μου πόντο. Ήμουν πάντα πολύ χαρούμενη και υπερήφανη γι' αυτή την ομάδα, στα καλά και στα άσχημα, στις επιτυχίες και στις απογοητεύσεις. Όπως λένε, όλα τα καλά έχουν ένα τέλος. Έτσι είναι η σωστή στιγμή για εμένα να κλείσω αυτόν τον μεγάλο κύκλο που σημαίνει τόσα πολλά στη ζωή μου με μια καλή ανάμνηση την πρόκριση στο επόμενο Πανευρωπαϊκό 2023! Εις το επανιδείν"

Η Εύα Χαντάβα για πολλά χρόνια ήταν η ψυχή της Εθνικής ακόμα κι όταν ήταν εκτός της ομάδας. Πάντα την υποστήριζε κι ήταν εκεί για να της δίνει ώθηση και να την κάνει να σηκώνει το κεφάλι όταν πήγαινε να το βάλει κάτω. Φεύγει από την Εθνική με το κεφάλι ψηλά και βλέποντας τις επιλογές της και τις θυσίες της να δικαιώνονται, τα χαμένα νεανικά χρόνια, τα εφηβικά ξενύχτια που δε μπόρεσε να κάνει, τις γιορτές μακριά από την οικογένειά της και τους φίλους της, αυτά και πολλά άλλα δεν πήγαν χαμένα.

Εις το επανιδείν Εύα!

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.