Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα φιλικά της Εθνικής παμπαίδων με τη Βουλγαρία, πρεμιέρα του Βαλκανικού αγοριών Κ17

Στη Σόφια βρίσκεται η Εθνική παμπαίδων, προκειμένου να λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αγοριών Κ17 που θα διεξαχθεί από 18 έως 23 Ιανουαρίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, έδωσε δύο φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Το πρώτο φιλικό που διεξήχθη τη Κυριακή 15/1 η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 3-1 (21-25, 25-15, 25-18, 25-21) σετ, ενώ στον αγώνα που έγινε τη Δευτέρα 16/1 ηττήθηκε με 3-0 (25-21, 25-23, 25-23), ενώ μετά από συμφωνία των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε και τέταρτο σετ που κατέληξε στην Ελλάδα με 25-20.

Οι συνθέσεις της Εθνικής παμπαίδων: Σεμερτζίδης, Γκρίλλας, Αρμάος, Αραπάκης, Βελλίνης, Κουβαράς, Μαντελίδης, Γκοτσίδης, Λεϊλεκτσόγλου, Μούχλιας, Μπόνιας, Παπαδόπουλος, Παρασκευόπουλος, Δέρβας.
Ανοίγει αύριο (Τετάρτη 18/1) στη Σόφια της Βουλγαρίας η αυλαία του Βαλκανικού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 που ταυτόχρονα αποτελεί τον 1ο γύρο της προκριματικής διαδικασίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
 
ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Η αποστολή της ελληνικής ομάδας βρίσκεται στη Σόφια από το πρωί του Σαββάτου (14/1) καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην οικοδέσποινα του τουρνουά Βουλγαρία και πλέον είναι πανέτοιμη για την πρώτη μάχη με τη Σερβία (15:00).
 
«Τα παιδιά από την πρώτη ημέρα έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια και θέλουν πάρα πολύ να ξεκινήσουν το τουρνουά με ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ γενικότερα είμαστε αισιόδοξοι για μια πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γρηγόρης Ρουσάκης και συμπλήρωσε:  
 
«Ο αγώνας με τη Σερβία είναι πολύ σημαντικός, καθώς πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, αλλά μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα δύο φιλικά που κάναμε με τη Βουλγαρία για να δούμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες που έχουμε. Πιστεύω ότι αν εκμεταλλευτούμε το σερβίς που είναι το όπλο μας και την αρκετά σταθερή υποδοχή μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».
 
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γρηγόρης Ρουσάκης και οι συνεργάτες του επέλεξαν τους παρακάτω αθλητές για το Βαλκανικό αγοριών Κ17:
 
Ραφαήλ-Γεώργιος Σεμερτζίδης (Πήγασος Πολίχνης)
Αναστάσιος Γκρίλλας (ΑΣ Κόροιβος)
Γεώργιος Αρμάος (Παναθηναϊκός ΑΟ)
Μηνάς Αραπάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80)
Νικόλαος Βελλίνης (ΑΟΝΣ Μίλων)
Γεώργιος Κουβαράς (ΑΟΝΣ Μίλων)
Γεώργιος Μαντελίδης (ΑΟΝΣ Μίλων)
Χρήστος Γκοτσίδης (ΜΓΣ Εθνικός)
Ηρακλής Δέρβας (ΑΣ Άρης)
Ελευθέριος Λεϊλεκτσόγλου (ΑΟ Σερρών)
Σταύρος-Κωνσταντίνος Μούχλιας (ΑΣΑ Έβρος)
Νικόλαος Μπόνιας (ΑΟ Καβάλα)
Βασίλειος Παπαδόπουλος (ΑΟ Ιωνικός)
Εμμανουήλ Παρασκευόπουλος (ΟΚΑ Αρκάδι)
 
Το πρόγραμμα του Β' ομίλου:
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 - 1η αγωνιστική
15.00: Ελλάδα - Σερβία
17.30: Αγγλία - Τουρκία
 
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 - 2η αγωνιστική 
15.00: Σερβία - Τουρκία
17.30: Ελλάδα - Αγγλία

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 - 3η αγωνιστική
15.00: Τουρκία - Ελλάδα
17.30: Σερβία - Αγγλία

Το πρόγραμμα του Α' ομίλου
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 - 1η αγωνιστική
20.00: Βουλγαρία-Φινλανδία
 
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 - 2η αγωνιστική 
20.00: Φινλανδία-Ρουμανία

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 - 3η αγωνιστική
20.00: Ρουμανία-Βουλγαρία
Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης και στη Βουγλαρία βρίσκονται επίσης οι συνεργάτες του Γρηγόρη Ρουσάκη, Βασίλης Θεοδωράκης, Χρήστος Ντόζης, καθώς και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Τασσόπουλος.
 
Τέλος, στη Βουλγαρία για να σφυρίξει αγώνες του Βαλκανικού πρωταθλήματος βρίσκεται και η Χριστίνα Κατερλή, στο πρώτο της διεθνές τουρνουά στη σάλα.
 
*Η παρουσία της Αγγλίας και της Φινλανδίας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα-1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οφείλεται στο γεγονός ότι δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός ομάδων στις ζώνες στις οποίες ανήκουν οι δύο χώρες.
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.