Ομάδα σύνταξης

Με αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης ο Πανερυθραϊκός αποχαιρετά τον ιδρυτή του

Ο Πανερυθραϊκός μέσα από την ιστοσελίδα του, αποχαιρετά τον άνθρωπο που ίδρυσε τις ομάδες βόλεϊ της Ν. Ερυθραίας και έφερε το άθλημα στην πόλη του σε άλλο επίπεδο:

«Πρώτα το Βόλεϊ» για τον Νεκτάριο Χαλβατζή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.Ο.ΠΕ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΝΥΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ» ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ.

Ο Γιώργος Ντράγκοβιτς στηρίζει και συμμετέχει στην παράταξη “‘Όλοι μαζί για το Βόλεϊ”

Ο "χάλκινος" πρωταθλητής Ευρώπης το 1987, Γιώργος Ντράγκοβιτς, στηρίζει την παράταξη “Όλοι μαζί για το Βόλεϊ” και συμμετέχει στην προσπάθεια του επικεφαλής της, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, για τη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΕΟ.ΠΕ.

Ο Αστέριος Πατσιαούρας υποψήφιος με τον Γιώργο Καραμπέτσο

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και διδάσκων καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Αστέριος Πατσιαούρας υποψήφιος με την παράταξη «Πρώτα το Βόλεϊ» που ηγείται ο Γεώργιος Καραμπέτσος.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος στον Over FM 104.9

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό OVER FM 104.9 και στην εκπομπή Overhead με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου παραχώρησε ο νυν πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. και υποψήφιος με τη παράταξη «Πρώτα το Βόλεϊ» Γεώργιος Καραμπέτσος.

Συλλυπητήρια της ΕΟΠΕ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά της για τον θάνατο του επί χρόνια συνεργάτη της Ε.Ο.ΠΕ. στο μπιτς βόλεϊ, Λουίς Τόρες.