Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Cosmote Tv η τρίτη δοκιμασία του Oλυμπιακού στο Challenge Cup

Τη Χάποελ Κφαρ Σαμπά από το Ισραήλ υποδέχεται την Τετάρτη (4/12) στις 19:00 (Cosmote Sport 6 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ο Ολυμπιακός, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης αναμετρήθηκαν με τον συμπολίτη Πορφύρα και με δύο νίκες με 3-0 σετ πήραν την πρόκριση. Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν υπολογίζει στην Κατερίνα Γιώτα, ενώ η Άνα Ζιβογίνοβιτς έχει επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Τόμας Γιάνικ και ο Αλβανός Έντρι Ζγκούρι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο θα αντιμετωπίσουμ με σοβαρότητα αφού θέλουμε να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Δυστυχώς έχουμε λίγες πληροφορίες για τον αντίπαλό μας αλλά από όσα έχουμε δει σίγουρα είμαστε πιο ποιοτική ομάδα. Προφανώς και η Χάποελ δεν είναι κακή ομάδα αλλά εμείς έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Ισραήλ».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Χαποέλ και να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας ώστε να προχωρήσουμε και άλλο στην Ευρώπη που είναι ο αρχικός μας στόχος. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας δώσει το έξτρα κίνητρο και τη δύναμη για να τα καταφέρουμε. Το πρόγραμμα είναι πιεσμένο με τα συνεχή παιχνίδια, ωστόσο η ομάδα δουλεύει καλά και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, το οποίο όμως πρέπει να βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο στη διάρκεια των αγώνων».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.