Με το βλέμμα στην πρόκριση ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τη Σοφχάουζεν

Με στόχο την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Challenge cup γυναικών, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται την Τρίτη (04/02, 19.30 Cosmote Sport 6) την Ελβετική Σαφχάουζεν στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του θεσμού.

Στο πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία η ομάδα της Σαντορίνης ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ, όμως η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή. Για να πάρει απευθείας το εισιτήριο για τα προημιτελικά ο ΑΟ Θήρας θα χρειαστεί νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ενώ αν νικήσει με 3-2 σετ τότε η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποκλειστεί.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας η Σαφχάουζεν επικράτησε της Τόγκενμπουργκ με 3-0 σετ και με 40 βαθμούς μετά από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-3.

Ο ΑΟ Θήρας για την 14η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών νίκησε με 3-0 σετ τον Πορφύρα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 6 στις 19.30 και διαιτητές θα είναι ο Σλοβάκος Μάρκο Σίφριντ και ο Σέρβος Μπόριτς Κόβατς.

«Να χαμογελάσουμε με τον κόσμο μας»

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Μπράνκο Γκάιτς δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη αναμέτρηση. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Καλή επιτυχία και στον Ολυμπιακό και μακάρι στην οκτάδα να προκριθούμε και οι δύο ομάδες».