Δύο σετ απέχουν οι "ερυθρόλευκες" από τα ημιτελικά του Challenge Cup

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπεκεσκάμπα την Τρίτη (3/3) στις 17:30 (COSMOTE SPORT 6 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Στο πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ και τους λείπουν δύο σετ για να επιστρέψουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για την 18η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Αίαντα στον Εύοσμο, ενώ ο αυριανός αντίπαλός του για την 17η αγωνιστική του ουγγρικού πρωταθλήματος νίκησε εκτός έδρας με 3-2 σετ την Νιρεγίχαζα. Η Μπεκέσκαμπα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-6.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ελβετός Σεντρίκ Γκρελιέ και ο Σουηδός Μάγκνους Χάγκστρομ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είπε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ένα νέο παιχνίδι, εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα  στην Ουγγαρία αλλά περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Τρίτη. Τίποτα δεν έχει κριθεί αφού αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Από κει και πέρα η δική μας ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχουμε το πλεονέκτημα. Περιμένουμε τη βοήθεια των οπαδών μας για να προκριθούμε στους ημιτελικούς».