Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Καλή ομάδα η Ουμπ, αλλά το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός»

Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ολυμπιακού καθώς πέρα από τα πρωτεία στην Ελλάδα τον οδήγησε και στην κατάκτηση του Challenghe Cup το 2018...


Ο λόγος για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τον Σέρβο τενχικό ο οποίος «υποδέχθηκε» την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ουμπ, όπου οι ερυθρόλευκες αντίμετωπίζουν την Τετάρτη το βράδυ (20:00) την τοπική ΖΟΚ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Όλοι ξέρουν τη σχέση μου με τον Ολυμπιακό κι από τη στιγμή που η ομάδα είναι εδσώ κοντά δεν θα μπορούσα να μην έρθω να δω τους παλιούς μου φίλους», είπε στο volleyball.gr ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος από πέρσι είναι προπονητής της Ζελέζνιτσαρ Λαϊκοβατς (στις 17/11 αντιμετωπίζει την Εξατσίμπασι για τους 32 του CEV Cup γυναικών).

Ο 54χρονος κόουτς γνωρίζει καλύτερα τη δυναμική της αντιπάλου του Ολυμπιακού και παρόλο που διαθέτει κάποιες έμπειρες αθλήτριες έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην πρώην ομάδα του.

«Φαβορί και μάλιστα μεγάλο είναι ο Ολυμπιακός. Η ΖΟΚ κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα, αλλά το καλοκαίρι άλλαξε πασαδόρο, διαγώνια και φέτος δεν ξεκίνησε τόσο καλά», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Η ΖΟΚ σαν οργανισμός είναι άπειρος από τέτοιου είδους παιχνίδια ενώ ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Οι Ράνκοβιτς, Κέτσμαν, Λούκιτς είναι οι τρεις καλύτερες παίκτριες της και οι πιο έμπειρες καθώς έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό, ωστόσο ο Ολυμπιακός πέρα από μια καλή ομάδα, ξαναλέω έχει την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Η Ουμπ, μια πόλη περίπου 60 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι έχει ένα μικρό γήπεδο ως έδρα το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο, ενώ στο δεύτερο γύρο απέκλεισε την ΖΟΚ Γέντιτσβο Μπρίτσκο από τη Βοσνία με δύο νίκες.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.