Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κολτσιάκης: "Τα συναισθήματα είναι απίστευτα"

Ο Μάκης Κολτσιάκης, λίμπερο του Ολυμπιακού, είπε στο Greekvolley μετά την κατάκτηση του Challenge Cup:

"Τα συναισθήματα είναι απίστευτα δεν έχουν περιγραφή. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για τη διεκδίκηση αυτού του τίτλου με το πρώτο βήμα να γίνεται ουσιαστικά στο Ισραήλ με το 0-3. Ήρθαμε στην έδρα μας με αυτόν τον απίστευτο κόσμο και δε γινόταν να μην νικήσουμε και να μην κατακτήσουμε τον τίτλο. Ολόκληρη η ομάδα είναι χαρούμενη.

Ήρθα στον Ολυμπιακό από μια συγκυρία με την προηγούμενη μου ομάδα, παρόλα αυτά αποδείχτηκε ότι όλο αυτό προσωπικά για εμένα ήταν καλό και φυσικά όταν γίνεσαι μέλος αυτής της οικογένειας, αυτού του συλλόγου – θέλω για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έκαναν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού, μόνο ευγνώμων μπορεί να είμαι – σίγουρα η φανέλα και οι απαιτήσεις της ομάδας είναι πολύ υψηλές και στήθηκε για να διεκδικήσει τέσσερις στόχους. Τώρα έχουμε ένα ντέρμπι την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ξεκινάνε τα πλέι οφ , οπότε πρέπει να μαζευτούμε, να χαρούμε σίγουρα σήμερα γιατί είναι μια κατάκτηση ολόκληρου του οργανισμού που λέγεται Ολυμπιακός και από αύριο να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και να επικεντρωθούμε στους υπόλοιπους στόχους που ακολουθούν.

Αφιερώνω το κύπελλο στον παππού μου που τον έχασα πριν ένα χρόνο επειδή συνεχίζω και το όνομά του στην οικογένεια. Ελπίζω να είναι χαρούμενος εκεί ψηλά που είναι. Επίσης στην οικογένειά μου και στη οικογένεια του Ολυμπιακού."

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.