" 'Επεσαν" οι υπογραφές για το γήπεδο στα Ν. Μουδανιά

Άμεσα ξεκινάει κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών στα Ν. Μουδανιά.

"Έπεσαν" σήμερα οι υπογραφές από τον Πρόεδρο του ΠΟΜ Φώτη Χατζηιορδάνη και τον Εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Δέλτα Τεχνική Ο.Ε” Σταμπουλή Δημήτρη για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Μουδανιών σε οικόπεδο, που παραχώρησε ο Δήμος Ν. Προποντίδας με την 26/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η σύμβαση υπεγράφη στο γραφείο του Δημάρχου Μ. Καρρά παρουσία του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής (μέσω της οποίας εξασφαλίστηκε η ένταξη και χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα “leader”) Γιώργου Πασαλή, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δέσποινας Ραμανδάνη, του Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Παναγιώτη Σαρόγλου και της γραμματέως του ΠΟΜ Εφραιμίδου Έφης.

Το γυμναστήριο θα κατασκευαστεί στο υπ' αριθμ. 22 οικοδομικό τετράγωνο (περιοχή ΑΛΜΥΡΑ) και θα έχει δομημένη επιφάνεια συνολικού εμβαδού 993,05τ.μ. Θα αποτελείται από ένα ένα ενιαίο κτίριο που νοητά μπορεί να χωρισθεί σε τρεις ενότητες: τον αγωνιστικό χώρο, τον χώρο των αποδυτηρίων - wc και τον χώρο των βοηθητικών υπηρεσιών (αποθήκη, λεβητοστάσιο).

Πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες, τόσο των αθλητών του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών (Π.Ο.Μ.), όσο και των υπόλοιπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της τοπικής κοινωνίας, καθώς θα έχει πολυδιάστατο χαρακτήρα. Προβλέπεται να φιλοξενεί χρήσεις που θα έχουν τόσο αθλητικό (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, γυμναστική κ.α.), όσο και πολιτιστικό ( εκδηλώσεις συλλόγων παραδοσιακών χορών, ομιλίες κ.α.) περιεχόμενο.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που ακόμη ένα σπουδαίο έργο θα υλοποιηθεί στον τόπο μας. Μία κοινή προσπάθεια έχει πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι και σ' αυτήν την περίπτωση, η καλή συνεργασία με την ΑΝΕΤΧΑ και τον ΠΟΜ, οδήγησαν στο να έρθει ένα νέο γυμναστήριο, το οποίο θα καλύψει πληρέστερα τις ανάγκες των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων. Ευχαριστώ από καρδιάς και συγχαίρω όσους βοήθησαν για τη θετική αυτή έκβαση”, ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.