Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πανναξιακός τιμά τις γυναίκες που πολεμούν με τον καρκίνο του μαστού

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουν στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού» στις 25 Οκτωβρίου φωτογραφήθηκαν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμπαρασταθούν στις αγωνίστριες γυναίκες που πάλεψαν με τον καρκίνο του μαστού και να τιμήσουν την προσπάθειά τους.

Ο μήνας Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως “Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού” στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ υποστηρικτής στο Sail For Pink 2020, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, βοηθώντας να μεταδοθεί το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί αν διαγνωστεί έγκαιρα.

Με το ίδιο κίνητρο, αλλά με άλλη μορφή όπου πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια και η προστασία της υγείας και της ευημερίας όλων, φέτος το Sail For Pink γίνεται διαδικτυακά καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου – μήνα αφιερωμένο στην ενημέρωση και την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού .

Η εκστρατεία του Sail for Pink πραγματοποιείται με σκοπό τη διάδοση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης καθώς και την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου για τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των γυναικών ώστε να αρχίσουν εγκαίρως τις προληπτικές εξετάσεις.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.