Πρόκριση παρά τις απουσίες για τον Θρίαμβο

Νίκη με 3-1 σετ πέτυχε στο 6ο ενιαίο λύκειο Αιγάλεω ο Θρίαμβος το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στον Μελά Αγ. Ελευθέριος για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ.

Ο Θρίαμβος είχε απουσίες από το χθεσινό παιχνίδι, μιας και η Λία Μήτση δεν είχε στην αποστολή την Δριβαλιάρη λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, ενώ Δρούγκα, Βερνάδου και Τσαβδαρίδου μπορεί να ήταν στην αποστολή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν για να προφυλαχθούν. Συγκεκριμένα η Δρούγκα ήταν κλινήρης και οι Βερνάδου, Τσαβδαρίδου προέρχονται από τραυματισμούς.

Μελάς – Θρίαμβος 1-3 (25-20, 16-25, 8-25, 16-25)

Η Μήτση χρησιμοποίησε τις: Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Στρατίκη, Χριστοδούλου, Λυμπεροπούλου, Εικοσπεντίδου, Κρύτσαλη (λ), Πεδουλάκη, Σταμάτη, Μπενέτση, Καρκούλια.

Με τη νίκη αυτή η ομάδας μας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού (3η αγωνιστική) όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΠ Μοσχάτου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17/10 στις 21:45 στο νέο κλειστό Μοσχάτου.

Η προπονήτρια του Θριάμβου, Λία Μήτση, μίλησε στο thriamvoshaidariou.gr μετά την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας και τη νίκη επί του Μελά για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο σετ τα κορίτσια είχαν το άγχος της πρεμιέρας σε επίσημο αγώνα, ήταν λίγο περίεργο και το γήπεδο και δεν αποδώσαμε καλά. Στην ανάπαυλα μεταξύ πρώτου και δεύτερου σετ, μιλήσαμε, τα κορίτσια απέβαλαν το άγχος και στη συνέχεια έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Τώρα θα δουλέψουμε τις λίγες μέρες που έχουμε μπροστά μας, ώστε την Δευτέρα να παρουσιαστούμε ακόμα πιο καλές στον αγώνα με την ομάδα του Μοσχάτου