Συναρπαστική πρόκριση του Ηλυσιακού στη Νέα Ερυθραία

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ηλυσιακός προκρίθηκε στην οκτάδα του Κυπέλλου Γυναικών, επικρατώντας με 3-2 σετ των Αμαζόνων στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας.
Με την Κόρινθο στο κλειστό των Ιλισσίων θα διεκδικήσει την είσοδο της στο final-4 η ομάδα του Μανώλη Αποστολογιωργάκη.
 
Αν και τους χωρίζει μία κατηγορία, η ομάδα των Αμαζόνων πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να πάρει τη νίκη, όμως η εμπειρία του Ηλυσιακού μίλησε στο τάι μπρέικ. Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός από την αρχή μέχρι το τέλος και σε κάθε ομάδα άνηκαν από δύο σετ. Οι Αμαζόνες προηγήθηκαν με 10-9 στο 5ο σετ, αλλά λύγισαν από την πίεση του Ηλυσιακού που με επιμέρους σκορ 2-6 πήρε το σετ και τη νίκη.
Τα σετ: 2-3 (20-25, 25-21, 25-17, 17-25, 12-15) 
ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Νικολάκης): Μερκούρη, Μάγγελ, Παπαδέδε, Βαρουδάκη, Τσακούμνη, Αγραβάνη / Γκιαούρη (λ), Πολίτη, Μερσιάδου, Σταγιά, Κοκκαλάκη.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αποστολογιωργάκης): Αναγνώστου, Μπέμπη, Χριστοδούλου, Σωτηρίου, Τζαλαλή Σ., Λιαρούτσου / Παπαδάκη (λ), Τσιγαρίδα, Τζαλαλή Κ., Γιαννίκη. 
 
Σπύρος Νικολάκης (Αμαζόνες): «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός ήταν καλύτερος στα κρίσιμα και πήρε τη νίκη. Είχαμε μία ατυχία με έναν τραυματισμό αλλά αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι». 
Μανώλης Αποστολογιωργάκης (Ηλυσιακός): «Το περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Οι Αμαζόνες είναι συμπαγής ομάδα με πολύ καλό μπλοκ και βρέθηκε σε μεγάλη μέρα η Βαρουδάκη. Αντέξαμε όμως και πήραμε μία δύσκολη νίκη».