Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο κυνήγι για το Final 4

Με φόντο την πρόκριση στο Final 4 της Ιεράπετρας, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στην δεύτερη αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2018-19.

Η εκτός έδρα ήττα από τον Παμβοχαϊκό, αποτελεί παρελθόν για τους ασπρόμαυρους που καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των πρασίνων, στην νοκ άουτ αναμέτρηση στο Παλατάκι, προκειμένου να εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την τετράδα του θεσμού.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στη φετινή σεζόν. Στις προηγούμενες δυο αναμετρήσεις ο Δικέφαλος επικράτησε με το ίδιο σκορ (3-0), για την 1η και 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν ενώ επιστρέφει και ο Γκάρετ Μουαγκατούτια, ο οποίος απουσίασε από το ματς του Σαββάτου στις Η.Π.Α..

Ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδος, κ. Σάκης Ψάρρας, δήλωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:
"Έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό παιχνίδι από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που θα μας φέρει κοντά στον πρώτο στόχο της χρονιάς, που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Θα θέλαμε να έρθουν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο, για να μας βοηθήσουν στο να φτάσουμε στη νίκη".

Διαιτητές: Θεμελής, Δεληκωστίδης Παρατηρητής: Αντωνούλης
Επόπτες: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 17:00, στο PAOK Sports Arena.