Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Θήρας και του ΠΑΟΚ για τον τελικό

Με τις πρωινές προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Θήρας και του ΠΑΟΚ εν όψει του τελικού της Παρασκευής 16/4 (20:00, ΕΡΤ3).


Πρώτη πάτησε το τάραφλεξ η τυπικά γηπεδούχος, ομάδα της Σαντορίνης και σε κάποια κομμάτια της προπόνησης συμμετείχε ακόμη και η άτυχη Φερνάντα Μέλο (η Βραζιλιάνα διαγώνια έχει υποβληθεί σε επέμβαση στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και παρόλο που έχει αντικατασταθεί παραμένει κοντά στην ομάδα).

«Θεσσαλονικιές είμαστε, αλλά θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο στην Σαντορίνη για τον ΑΟΘ που μας στηρίζει. Είμαστε πανέτοιμες για τη μάχη και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε», είπαν μ' ένα στόμα Ειρήνη Τσομπανίδου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, οι δύο κεντρικές του ΑΟ Θήρας που κι αυτές ονειρεύονται το πρώτο τους Κύπελλο.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις λίγες ομάδες με την οποία δεν παίξαμε φέτος κι αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον τελικό. Είναι ένας πολύ ισορροπημένος αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αυτές θέλουμε να είναι υπέρ μας για να πάρουμε το Κύπελλο στην Σαντορίνη», συμπλήρωσσαν τα δύο κορίτσια.

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δική του προπόνηση μία ώρα αργότερα μετά τον απαραίτητο καθαρισμό του γηπέδου και δύο από τις… διπλές κατασκόπους που έχει ο Δικέφαλος (έχουν αγωνισεί αμφότερες με τη φανέλα του ΑΟΘ) δήλωσαν ότι ήρθε η δική τους στιγμή για να σηκώσουν την κούπα.

Μόνικα Πότοκαρ και Άννα Καλαντάτζε έχουν αγωνιστεί με τον ΑΟ Θήρας, έχουν συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου κι αφού αρχικά τόνισαν πως «… υπάρχει μεγάλη χαρά σε όλες μας που βρισκόμαστε στον τελικό, αλλά δεν μας αρκεί αυτό καθώς θέλουμε να νικήσουμε και να πάρουμε το Κύπελλο» και συμπλήρωσαν με νόημα: «Την περιμέναμε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Απέναντι μας έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, αλλά νιώθουμε πραγματικά έτοιμες για να πάρουμε αυτό το Κύπελλο».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.