Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τάσος Γάτσης, Κώστας Προύσαλης: «Θέλουμε και το κύπελλο» (VIDEO)

Ο κεντρικός του Φιλίππου Βέροιας Τάσος Γάτσης και ο πασαδόρος και αρχηγός Κώστας Προύσαλης δήλωσαν μετά την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στη Βέροια:

Ο κεντρικός του Φιλίππου Βέροιας Τάσος Γάτσης δήλωσε: «Είναι τεράστια νίκη, η οποία είναι αφιερωμένη στον κόσμο της Βέροιας. Ήταν ομαδική δουλειά, ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα δώσαμε όλα. Αύριο ξεκινάμε από το μηδέν, πάμε να το τελειώσουμε».

Ο πασαδόρος του Φιλίππου Βέροιας Κώστας Προύσαλης τόνισε: «Βλέπαμε ότι ήμασταν καλά στις προπονήσεις αυτό το καιρό και ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να ερχόταν λίγο κουρασμένος εδώ και θέλαμε να τον πιέσουμε στα αδύνατα σημεία του. Τον πιέσαμε στην υποδοχή του και δυσκολέψαμε τον διαγώνιό του, ο οποίος ξέραμε ότι είναι το βαρύ πυροβολικό του. Ήμασταν ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία, γιατί όταν μία ομάδα καλύτερη από εσένα στο 23-23, περιμένεις να κερδίσει. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Στη διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και στους συμπαίκτες μου. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα, έχουμε τον τελικό μπροστά μας».

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.