Κυπελλούχος ΕΣΠΕΔΑ η ομάδα του Ιωνικού Νικαίας

Στον πρώτο τελικό της φετινής αγωνιστικής περιόδου και μετά την παύση των τελικών φάσεων της προηγούμενης χρονιάς λόγω της πανδημίας, ο Ιωνικός Νίκαιας κατέκτησε το κύπελλο γυναικών νικώντας την Ένωση Ιλίου.
Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου Π.Νικολαϊδης την Κυριακή 23/1 και ώρα 20.00 με αυστηρή τήρηση των μέτρων και του υγειονομικού πρωτοκόλλου λόγω των συνθηκών.
Σε έναν αγώνα διάρκειας 136 λεπτών με ενδιαφέρουσες φάσεις και από τις 2 ομάδες, ο Ιωνικός νίκησε 3-2 σετ (20-25,25-13,25-21,19-25,16-14) την Ένωση Ιλίου.
Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Δημητρακάκος Π προπ) : ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗ-ΣΕΡΕΤΗ-ΚΟΝΤΟΥΔΗ-ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ-ΚΡΑΝΗ-ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗ/ΒΕΛΙΑΝΙΤΗ(Λ)-ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Σ. (Λ)-ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ Δ.- ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟΥ-ΑΝΔΡΑΚΑΚΟΥ-ΚΑΦΙΡΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΗ—ΔΑΣΚΑΛΟΥ (ΑΡΧΗΓΟΣ)
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (ΝΙΚΟΥΛΗ Β.προπ): ΤΣΙΩΝΗ-ΖΙΓΚΙΡΗ-ΠΡΙΝΤΕΖΗ-ΣΑΓΑΝΗ(ΑΡΧΗΓΟΣ)-ΚΟΚΜΟΤΟΥ-ΜΠΟΥΣΙΑ/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ(Λ)-ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ(Λ)-ΝΟΥΝΟΥ-ΑΝΔΡΙΩΤΗ-ΡΟΥΤΣΙ-ΝΤΑΣΙΩΤΗ-ΜΠΟΥΤΑ-ΓΙΩΤΑΚΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Α΄ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΜΕΤΑΞΑ Β΄ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ -ΜΟΥΤΕΣΙΔΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΟΠΤΕΣ:ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ
 
Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν ειδικές βραβεύσεις και απονομές
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. τίμησε τον διαιτητή μέλος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που πρόσφατα αποχώρησε από την ενεργό δράση για την προσφορά του στο βόλεϊ, ενώ απονεμήθηκαν και  αναμνηστικά έπαθλα στις διαιτητές του αγώνα.
MVP της διοργάνωσης, χορηγία της ΚΥΑΝΑ μαζί με σετ δώρων της εταιρείας αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗ ΤΑΤΙΑΝΑ.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ κ.Χαλβατζής Νεκτάριος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ιατρόπουλος Χάρης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ.Τσάκωνας Φάνης, καθώς επίσης ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ.Ιωακειμίδης Γιώργος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Νίκαιας-Ρέντη κ.Χατζηπαυλίδης Λευτέρης. Επίσης παρευρέθηκαν και ψήφισαν την MVP του αγώνα οι κ.κ. Γκούντας Κώστας (ομοσπονδιακός προπονητής), Ντόζης Χρήστος (υπεύθυνος συντονιστής ανάπτυξης), Τριανταφυλλόπουλος Χρήστος (προπονητής εθν.κορασίδων) και Περόπουλος Βαγγέλης (team manager εθν.γυναικών)
Η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΚΥΑΝΑ και τους χορηγούς της ΕΠΑΘΛΑ ΖΕΥΣ  Instagraph για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη διοργάνωση, και τον δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου.

Κυρίως όμως ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν τις ομάδες, τηρώντας και ακολουθώντας πιστά όλα τα μέτρα για την ασφαλή παρουσία όλων λόγω της πανδημίας.