Κωνσταντινίδου, Άμποτ: Ο ημι-τελικός με τη Θέτιδα και η αστρολογία (VIDEO)

Την πρόκριση στον τρίτο τελικό κυπέλλου γυναικών και τρίτη συνεχόμενη στην ιστορία του θα διεκδικήσει το απόγευμα της Παρασκευής (11/3) ο ΑΟ Θήρας.

Η ομάδα της Σαντορίνης έχει προκριθεί δύο φορές στο παρελθόν στον τελικό του θεσμού (2019 Σέρρες, 2021 Ηλιούπολη), χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο, πράγμα που θα προσπαθήσει να πετύχει φέτος.

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και Σιμόν Άμποτ είναι δύο από τις αθλήτριες με τη μεγαλύτερη εμπειρία στο ρόστερ του ΑΟ Θήρας, με τη Ελληνίδα πασέρ και την Αμερικανίδα ακραία να μιλούν στη κάμερα του volleyball.gr για το final-4 στο Ηράκλειο Κρήτης και για τον ημιτελικό με τη Θέτιδα.

«Είναι απίστευτο πως πέρυσι έβλεπα τον τελικό του ΑΟ Θήρας με τον ΠΑΟΚ και φέτος βρίσκομαι και εγώ και συμμετέχω. Έχει τύχει και στο παρελθόν να βρίσκομαι σε final-4 και χαίρομαι που μου δίνεται πάλι η δυνατότητα» σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τη Θέτιδα:

«Θα λέγαμε ότι το παιχνίδι θα είναι κάτι σαν τελικός. Θα τα δώσουμε όλα και όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα κερδίσει και θα προκριθεί».
 

Από την πλευρά της η Σιμόν Άμποτ δε έκρυψε την ανυπομονησία της να διεκδικήσει το τρόπαιο στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Είναι συναρπαστικό που θα αγωνιστούμε στο final-4 του κυπέλλου. Στη Γαλλία όταν έπαιζα είχα πάλι συμμετέχει σε τέτοιου είδους διοργάνωση και κατέκτησα το κύπελλο και ελπίζω να συμβεί το ίδιο και στην Ελλάδα με τον ΑΟ Θήρας».

Η Σιμόν Άμποτ τον ελευθερό της χρόνο ασχολείται και με την αστρολογία και στην ερώτηση για το τι... λένε τα αστέρια για το επερχόμενο final-4 σχολίασε:

«Δεν ξέρω (γέλια). Θα πρέπει να γνωρίζω τα ζώδια όλων των αθλητριών που συμμετέχουν με τις ομάδες τους, αλλά και πάλι δεν λειτουργεί έτσι η αστρολογία. Ίσως να μπορούσα να διαβάσω αν θα γινόμουν φίλη με κάποιες αθλήτριες αλλά μέχρι εκεί».

Το πρόγραμμα του Final-4

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022


Α' Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 16.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Β' Ημιτελικός: Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις - Α.Ο. Θήρας

Τελικός - Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Ε.Α.Κ. Ηρακλείου «Λίντο» (ERTSPORTS HD) 19.00: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού

Πολυμέσα