Κύπελλο ανδρών, final-4: Οι δηλώσεις του Ολυμπιακού

Απογοητευμένοι από την ήττα στον ημιτελικό του final-4 του 35ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο Πάβλε Πέριτς. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε:
«Είχαμε την πιθανότητα στο τάι μπρέικ να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας στην κόντρα επίθεση. Στο τρίτο σετ είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο side out και κάναμε εύκολα λάθη. Από σήμερα κιόλας στρέφουμε το ενδιαφέρον μας για το πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε την δουλειά και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τον τίτλο του πρωταθλητή».

Ο Σέρβος ακραίος του Ολυμπιακού Πάβλε Πέριτς τόνισε: «Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που έχουν δείξει ότι είναι ισοδύναμες. Υπήρχαν στιγμές που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς και άλλες που εμείς ήμασταν καλύτεροι. Καθοριστικό ήταν το τρίτο σετ, γιατί μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει, ήμασταν πίσω με 20-19 και 23-22. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά αν είχαμε κερδίσει αυτό το σετ. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον πιο μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους στις αγωνιστικές που έχουν απομείνει, για να το κατακτήσουμε».