Final-4 Κυπέλλου γυναικών (Α' ημιτελικός): Α.Ο. Θήρας - Παναθηναϊκός Α.Ο. (10/3, 18.00 ERT SPORTS 1)

Το ζευγάρι του περσινού τελικού βρίσκεται φέτος αντιμέτωπο στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 Κυπέλλου γυναικών στην Άρτα.
Ο τυπικά γηπεδούχος ΑΟ Θήρας, στην 5η του παρουσία σε Final 4, διεκδικεί την τέταρτη σερί συμμετοχή του στον τελικό, έχοντας ήδη προκαλέσει αίσθηση καθώς στα προημιτελικά άφησε εκτός τον (πολυνίκη του θεσμού) Ολυμπιακό.
 
Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι  στο Ηράκλειο, ενώ φέτος έχει κερδίσει και στις δύο αναμετρήσεις της Volley League τον ΑΟ Θήρας.
 
Πάντως η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ημιτελικό Κυπέλλου (το 2021) νικητής ήταν ο ΑΟ Θήρας καθώς είχε επικρατήσει με 3-2 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
 
Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023


Α' Ημιτελικός, Τ9 Άρτας 18.00 (ERTSPORTS 1): Α.Ο. Θήρας - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Γεωργάκη, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Τρίκκα, Πασπαλά.
 
Β' Ημιτελικός, Τ9 Άρτας 21.15 (ΕΡΤ-3): Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές:  Βασιλειάδης, Νικάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Μαλλιάρα, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Πασπαλά, Τρίκκα.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τελικός, Τ9 Άρτας 21.30 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού