Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Final-4 Κυπέλλου γυναικών: Το σερβίς στο γεφύρι της Άρτας πιο επίκαιρο από ποτέ

Πιο επίκαιρη από ποτέ η θρυλική ιστορία γύρω από το γεφύρι της Άρτας έρχεται στο προσκήνιο μετά τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, αλλά και με την ευκαιρία της έναρξης του 16oυ final-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών το διήμερο 10-11 Μαρτίου 2023.


«Αυτός ο θρύλος είναι η μικρογραφία της Ελλάδας»

«Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ το γκρεμίζανε, μακάρι να στεριώσουν τα θεμέλια μίας νέας Ελλάδας» είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, στην φορτισμένη συγκινησιακά τοποθέτησή του στην επίσημη συνέντεξη Τύπου που διεξήχθη με θέα το γεφύρι της Άρτας στο εστιατόριο , παρουσία του Δημάρχου Άρτας Χρήστου Τσιρογιάννη.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος είπε πως τα αθλητικά δρώμενα δεν είναι ξεκομένα από την κοινωνική ζωή και έστειλε το δυνατό μήνυμα που εξέπεμπσε η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας που γιορτάστηκε στις 8 Μαρτίου και έδωσε όπως είπε χαρακτηριστικά, την μπάλα στις πρωταγωνίστριες των τεσσάρων φιναλίστ που είναι και οι πραγματικές πρωταγωνίστριες του διημέρου στο νέο αθλητικό στολίδι της Άρτας.

Κλείνοντας ευχαρίστησε «τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την τεράστια συμπαράσταση προς τον Ελληνικό Αθλητισμό και ειδικά προς την ΕΟΠΕ. Τον δραστήριο ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά. Τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του Δήμου Αρταίων, την ΕΡΤ Α.Ε. που μας στηρίζει και θα μεταδώσει τους αγώνες, τους χορηγούς υποστηρικτές μας καθώς και τους εθελοντές που μας υποστηρίζουν στην διοργάνωση».

«Ο αθλητισμός είναι διέξοδος»

Στις αξίες του αθλητισμού και στην διέξοδο που προσφέρει τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης και οικοδεσπότης της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.