Ανανέωσε Κουτουνίδη, ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ ο Πήγασος

Ο Πήγασος Πολίχνης ανακοίνωσε την ανανέωση τη νέα σεζόν με το Στέλιο Κουτουνίδη και τους Αγγελή και Κνάπεκ ενώ ανακοίνωσε και τον Θεοδώρου:
"Το Δ.Σ. του Πήγασου Πολίχνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή του αντρικού και εφηβικού κ. Στέλιο Κουτουνίδη για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο Στέλιος Κουτουνίδης συνέβαλε τα μέγιστα στις επιτυχίες της κατάκτησης των 2 πανελλήνιων πρωταθλημάτων στους εφήβους και την πορεία του αντρικού τμήματος μέχρι τα μπαράζ ανόδου στην Α1 των αντρών.

Μαζί του στο προπονητικό team της ομάδας θα βρίσκονται την φετινή χρονιά ο Γιώργος Κνάπεκ και ο Άγγελος Αγγελής ως συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Κνάπεκ για δεύτερη συνεχή χρονιά θα έχει την ευθύνη και των ακαδημιών του συλλόγου. Ο Άγγελος Αγγελής θα είναι προπονητής του παιδικού τμήματος και βοηθός του κ. Κουτουνίδη στο εφηβικό.

Τέλος ο σύλλογος μας καλωσορίζει τον Ηρακλή Θεοδώρου στην οικογένεια του συλλόγου ως προπονητή στο τμήμα παμπαίδων και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ευχόμαστε στο προπονητικό team του συλλόγου καλή επιτυχία στο έργο του και επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η διοίκηση του συλλόγου δεσμεύεται ότι θα φροντίσει να διαφυλάξει το έργο και τις επιτυχίες των 2 τελευταίων ετών και να παρέχει τις ιδανικές συνθήκες στους προπονητές και στους αθλητές του συλλόγου για να οδηγήσουμε τον σύλλογο στις επιτυχίες που του αξίζουν με υψηλούς στόχους και κίνητρα.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ"