Η Συμέλα Παπαγεωργίου νέα πάσα στον Αστέρα

Η Διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και της Ακαδημίας STAR VOLLEY είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας για τη νέα αθλητική περίοδο με την αθλήτρια ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (πασαδόρος).

H Συμέλα, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στο αγωνιστικό πλάνο και την επίτευξη των στόχων της νέας αθλητικής περιόδου 2018-2019.

Καλωσορίζουμε τη Συμέλα Παπαγεωργίου στο project του Αστέρα Νίκαιας, ευχόμενοι πάνω από όλα υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Σε μια σύντομη δήλωσή της η Συμέλα μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και εντυπώσεις της λέγοντας:

"Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Αστέρα Νίκαιας, που θέλησαν να με κάνουν μέλος αυτής της ομάδας. Εύχομαι να είναι μια χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες! Με πολύ δουλειά και συγκέντρωση στον στόχο μας, υποσχόμαστε στους φοβερούς φιλάθλους μας ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους προσφέρουμε ωραίο και ποιοτικό βόλεϊ”.

Η Συμέλα κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων Κ22 στη Σκάλα Λακωνίας όπου συμμετείχε στην προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι. Προέρχεται από την Παναχαϊκή.