Έκλεισε ο κύκλος της συνεργασίας Τρύψια - Μυγδονιακού

Σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς στα τμήματα του Μυγδονιακού, υπό την καθοδήγηση της κ.Αγγελικής Τρύψια.

Μαζί με τον τελευταίο φετινό αγώνα του τμήματος των παγκορασίδων στη Λάρισα έκλεισε και ένας παραγωγικός κύκλος 5 ετών στο κέντρο του οποίου υπήρχε η σφραγίδα της προπονήτριάς μας, της Άντζυς.

Ήταν το 2014 όταν με πολύ μεράκι, ιδέες και διάθεση για δουλειά ανέλαβε τα ηνία όλων τα αγωνιστικών τμημάτων volley του Συλλόγου μας, με τη δέσμευση ότι θα επενδύσει στις μικρές αθλήτριες και στόχο να οδηγήσει όλα τα τμήματα σε μεγαλύτερες από τις έως τότε επιτυχίες.

Και η συμφωνία τηρήθηκε κατά γράμμα. Μέχρι την τελευταία μέρα!

Σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Μυγδονιακού η Άντζυ εργάστηκε αδιάκοπα και με αστείρευτο ζήλο.
Σε αυτή την πενταετία ο Μυγδονιακός επιδίωξε και πέτυχε πρώτα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών και των κοριτσιών, να τοποθετήσει το volley στο κέντρο της ευρύτερης περιοχής της Μυγδονίας, και κατόπιν να διεκδικήσει με αξιώσεις διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες γυναικών, νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων, πάντα με την καθοδήγηση της ακούραστης προπονήτριας του.

Μέσα σε αυτή την πενταετία ο Μυγδονιακός μεγάλωσε, ωρίμασε και διαμόρφωσε τη δική του αθλητική προσωπικότητα στο volley, δημιουργώντας πλέον ένα ισχυρό στίγμα πέρα από τα όρια της Θεσσαλονίκης.

Αυτή η "δημιουργική" πενταετία έφτασε στο τέλος της, καθώς η "αρχιτέκτονας" του Μυγδονιακού θα αποχωρήσει από το Σύλλογο έχοντας αποφασίσει να αλλάξει τον προπονητικό της προσανατολισμό. Όμως η δουλειά υποδομής και οι βαθιές ρίζες που έβαλε στην ομάδα, θα δηλώνουν για πολλά χρόνια ακόμα την παρουσία της, και θα αποτελούν την γέφυρα για όλες τις μελλοντικές επιτυχίες του Μυγδονιακού.

Αγαπημένη μας κόουτς, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ευχαριστώ είναι λίγα για όλα αυτά που μας πρόσφερες. Θα σε νιώθουμε για πάντα μέλος του Μυγδονιακού.

Το Δ.Σ., τα κορίτσια σου, οι γονείς και οι συνεργάτες σου.

 

πηγή: mygdoniakos.gr