Δυναμικό δίδυμο στον Μυγδονιακό

Οι δίδυμες αδερφές Κώστογλου, Σοφία και Σταυρούλα αποτελούν τις δύο πρώτες προσθήκες στην ομάδα του Μυγδονιακού για τη αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Τα δύο κορίτσια από το Κιλκίς εντάχθηκαν στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας και των κορασίδων και θα αγωνιστούν στα δύο αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ, μετά από σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Μακεδονίας.
Τόσο η Σταυρούλα που αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια, όσο και η κεντρική Σοφία έχουν πετύχει σημαντικότατες διακρίσεις αγωνιζόμενες με τα κίτρινα χρώματα της ομάδας που τις ανέδειξε, του Αίαντα Κιλκίς.
Ανάλογα και ίσως περισσότερα υπολογίζουν να πετύχουν φορώντας την πορτοκαλί φανέλα του volley της Μυγδονίας, βοηθώντας ένα νεανικό σύνολο που είναι πλέον έτοιμο για τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς για την παραχώρηση των δύο αθλητριών και είναι τιμή για εμάς στο Μυγδονιακό που σωματεία όπως ο Αίαντας εμπιστεύονται αθλήτριες τους "στα δικά μας χέρια".

Σοφία μας έχει ήδη κερδίσει η εκρηκτικότητα και το χαμόγελο σου μέσα στο γήπεδο, Σταυρούλα μας έχει πείσει η ήρεμη δυναμική σου και η αποφασιστικότητα που σε διακρίνει μπροστά στο φιλέ, γι αυτό σας καλοσορίζουμε με χαρά και σας ευχόμαστε υγεία και πρόοδο.

πηγή: mygdoniakos.gr