Ο Νίκος Ζαλμάς στον πάγκο του ΑΟΠ Κηφισιάς και τη νέα περίοδο

Ο Νίκος Ζαλμάς στον πάγκο του ΑΟΠ Κηφισιάς και τη νέα περίοδο

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Ζαλμά για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Ο Νίκος Ζαλμάς βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από τον Νοέμβριο του 2018 και πέρσι την οδήγησε μέχρι τα ημιτελικά της volley league και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.
Ο έμπειρος τεχνικός μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα των βορείων προαστίων δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της Κηφισιάς. Αισθάνομαι ότι φέτος κάτι αλλάζει προς το καλύτερο όσον αφορά στην οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική μου απόφαση. Οι ρόλοι σε μία ομάδα πρέπει να είναι ευδιάκριτοι. Η διοίκηση διοικεί, ο προπονητής προπονεί και οι παίκτες παίζουν».
Όσον αφορά στη νέα αγωνιστική περίοδο και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στο Ζηρίνειο ο Νίκος Ζαλμάς ήταν «λακωνικός»: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Εύχομαι καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία για όλους».
Άμεσος συνεργάτης του Νίκο Ζαλμά στον πάγκο του ΑΟΠ Κηφισιάς θα είναι ο Β΄ προπονητής Χρήστος Δημητρουλάκος, ενώ στατιστικολόγος ο Αλέξανδρος Λάϊος.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα του γυμναστή και του φυσιοθεραπευτή του ΑΟΠ Κηφισιάς για την περίοδο 2019-20.