Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξω ο Ντόζης μέσα ο Ψάρρας

Εκτός του ρόστερ του Κέρκη είναι ο Χρήστος Ντόζης και η ομάδα της Σάμου βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αργύρη Ψάρρα.

Ο Χρήστος Ντόζης που ανέλαβε τα ηνία της νησιώτικης ομάδας το 2019 αποχωρεί για να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο Αργύρης Ψάρρας θα είναι ο νέος προπονητής του Κέρκη που θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος μέσα στους μήνες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Χρηστο Ντοζη . Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς το ότι ήταν μαζί μας από πέρυσι το καλοκαίρι και εκτός από την μεγάλη πρόσφορα του μέσα στο γήπεδο μέχρι τώρα , η ομάδα μας βγήκε διπλά κερδισμένη αφού απέκτησε έναν φίλο ο οποίος μπορεί να την βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα στο μέλλον . Τον ευχαριστούμε για όλα και οι πόρτες της ομάδας μας είναι πάντα ανοικτές για αυτόν .

Νέος προπονητής μας θα είναι ο Αργυρής Ψάρας , με πολυετή θητεία στον πάγκο του Πανιωνίου στην Α2 ως πρώτος προπονητής αλλά και σαν βοηθός προπονητή στην volley league με της ομάδες του ΠΑΟΚ και του εθνικού Πειραιώς. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο να βοηθήσει την ομάδας μας να πετύχει τους στόχους της."

IMG 3129

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.