Ο Φίλιππος Μάντζιος στην Ελπίδα Αμπελοκήπων

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιππου Μάντζιου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν και στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Volley League.

Γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1994, ο Φίλιππος Μάντζιος έχει ύψος 1,94 μ. και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και στην συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Πρέβεζας, του ΣΠΑ Καρδίτσας, της ΜΕΝΤ, της Λαμίας, της ΑΕΚ και του Άρη, στον οποίο αγωνιζόταν από το ξεκίνημα της περιόδου 2019-2020 έως τώρα.
Μάλιστα, με τους «κίτρινους» είχε αντιμετωπίσει την Ελπίδα πριν από δέκα ημέρες, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Θα είναι η τρίτη του εμπειρία στο πρωτάθλημα της Volley League, όπου είχε επίσης συμμετάσχει ως παίκτης της ΜΕΝΤ -και πάλι υπό τις οδηγίες του προπονητή Σπύρου Γκολίτση- αλλά και ως παίκτης της Λαμίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ελπίδας ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ένταξή του στην ομάδα των Αμπελοκήπων:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της Ελπίδας και που θα συνεργαστώ ξανά με τον Σπύρο Γκολίτση. η παρουσία του οποίου στον πάγκο της ομάδας έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την απόφασή μου. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε να βοηθήσω στη υλοποίηση των στόχων μας».

Καλωσορίζουμε τον Φίλιππο Μάντζιο στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!

Πηγή: Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων