Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Οπλίζεται" με Καραγιαννίδου ο Εθνικός Πειραιά

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις προσθήκες του στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ ο Εθνικός Πειραιά.

Δείχνοντας ξεκάθαρα τις διαθέσεις του για τη νέα χρονιά, γεμίζει το οπλοστάσιό του με την ακραία 21 ετών “bomber” με ύψος 1,80, Έλενα Καραγιαννίδου.

Ένα κορίτσι, γεννημένη νικήτρια, με μεγάλη εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας της, και με εξαιρετικά στατιστικά απόδοσης στις ομάδες όπου έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα.

Η Έλενα προέρχεται από βολεϊμπολίστικη οικογένεια αφού μητέρα της είναι η Κατερίνα Φαρμάκη από τις πιο έμπειρες προπονήτριες στον χώρο και πρώην αθλήτρια με αξιόλογη πορεία στο άθλημα παίζοντας με επιτυχία σε μεγάλες ομάδες.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ του Εθνικού και ο Σύλλογός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την 21 ετών, ύψους 1,80, ακραία, Έλενα Καραγιαννίδου.

Η Έλενα με εμπειρία από πρωταθλήματα Α1 κατηγορίας και Pre-League, ενώ είχε πολλές προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, μετά από συζητήσεις που είχε με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Συλλόγου μας, κ. Σπύρο Κουτούβαλη, προτίμησε να εμπιστευτεί το πλάνο και το όραμα της ιστορικής ομάδας μας, γνωρίζοντας την αγάπη, την αφοσίωση και τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων του Εθνικού μας για όλα τα τμήματα, καθώς και την εξαιρετική δουλειά του προπονητή της ομάδας, κ. Βασίλη Κατωπόδη, από την μεταξύ τους συνεργασία στην Pre-League και στον Ηρακλή Κηφισιάς, είπε το ναι, σκορπώντας μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις του τμήματος αλλά και των φιλάθλων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Έλενα Καραγιαννίδου στον Πειραιά και τον Εθνικό μας και της ευχόμαστε όλοι μας μεγάλες επιτυχίες και πολλές νίκες με την κυανόλευκη φανέλα!!!

Ακολουθεί το αθλητικό βιογραφικό της:

Καραγιαννίδου Έλενα, 21 ετών, ύψος 1,80, Ακραία
[2011-2013] Θέτιδα Βούλας
[2013-2015] Ευρυάλη Γλυφάδας, Β’ Εθνική
[2015-2018] Γ.Σ. Ηλιούπολης, Α1 Εθνική
[2018-2019] Ηρακλής Κηφισιάς, Pre-League
[2019-2020] Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.