Η Κάταλιν Κις στον Απολλώνιο

Την Κάταλιν Κις επέλεξε ο Απολλώνιος για προπονήτρια τη νέα σεζόν.

"Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την προπονήτρια κ. Kiss Katalin!

Η κ. Kiss, η οποία αποτελεί ένα κόσμημα των ελληνικών γηπέδων, θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Γυναικείας ομάδας, καθώς και την επίβλεψη των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας του Συλλόγου!

Ο Σύλλογός μας, όπως πάντα, έτσι και στην κ. Kiss θα προσφέρει όλες τις συνθήκες και θα στηρίξει τις εισηγήσεις της, που θα χρειαστούν ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα μας όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί!

Σε μια πρώτη δήλωσή της ανέφερε: "Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω σε ένα σοβαρό Σύλλογο, που έχει αποκτήσει πολύ καλό όνομα στο ελληνικό βόλεϊ και θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τις παίκτριες μας να παίζουν το καλύτερο βόλεϊ. Θα είναι ιδιαίτερη χρονιά, λόγω του covid-19, αλλά εύχομαι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά και χωρίς προβλήματα. Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν καινούριες μεταγραφές και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ώστε να αναπληρωθούν οι χαμένοι μήνες της καραντίνας και η απουσία από το γήπεδο".
.
Ευχόμαστε στην κ. Kiss καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία και πολλές χαρές κι επιτυχίες!"