Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Σλοβένος” ο Τζούριτς

Ο Μίταρ Τζούριτς μετακομίζει στη Σλοβενία τη νέα σεζόν για να φορέσει τα “πορτοκαλί” της Άιχ Λιουμπλιάνα.

Λίγο μετά τον αποχαιρετισμό της Εθνικής Ελλάδας, ο Μίταρ Τζούριτς παίρνει νέο δρόμο στην καριέρα του και συμφώνησε να αγωνιστεί στην πατρίδα του “κολλητού” του Τίνε Ούρναουτ τη νέα σεζόν.

O Μίταρ που έχει γεννηθεί στην Βοσνία δε θα δυσκολευτεί καθόλου με τη γλώσσα και γνωρίζει ήδη τη χώρα καθώς έχει περάσει πολλές μέρες εκεί με τον Ούρναουτ στο παρελθόν.

Μαζί με την Μαρτίνα Γκουίτζι και την μπέμπα τους θα κάνουν μια νέα αρχή και θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα να κατακτήσει τρόπαια όπως έχει κάνει ήδη στις ομάδες με τις οποίες έχει αγωνιστεί. Ο Τζούριτς φημολογείται πως είχε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Κορέα όταν αγωνίστηκε εκεί με τη φανέλα της Κέπκο το 2014.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας του Άιχ βόλεϊ Λιουμπλιάνα. Νομίζω ότι αυτό είναι το ιδανικό μέρος για μένα και την οικογένειά μου. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι επιτυχημένη. Η ομάδα είναι νέα, το κίνητρο δεν λείπει, οπότε νομίζω ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση.''

Έχει κατακτήσει 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 πρωταθλήματα Ιταλίας, 2 Κύπελλα Ιταλίας, 1 Σούπερ Κάπ Ιταλίας, 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 2 Κύπελλα Ελλάδας, 1 νταμπλ Τουρκίας

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.