Ανανέωσε η Μάρα Ράπτη με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μάρα Ράπτη.

Η 23χρονη (30/10/1996) ακραία, ύψους 1,77 μ., αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Pre League και της επιστροφής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στη Volleyleague, και θα συνεχίσει να φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα για ακόμα ένα χρόνο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Η Μάρα Ράπτη υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα Γραφεία της ΑΕΚ, ύστερα από συνάντηση με τον Διοικητικό Υπεύθυνο του τμήματος, κ. Λευτέρη Αρχόντη, και τον Team Manager του τμήματος, κ. Νίκο Παναγιωτίδη.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μάρα Ράπτη δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν μέλος της ομάδα της ΑΕΚ. Περιμένω με μεγάλο ενθουσιασμό την επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια της Volleyleague και είμαι σίγουρη πως όλοι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την επίτευξη των στόχων μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου για μια ακόμα χρόνια και εύχομαι να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου. Για μένα ήταν εύκολο να αποφασίσω πως θέλω να μείνω στην ομάδα. Υπήρξε άριστο κλίμα συνεργασίας μεταξύ της διοίκησης, των αθλητριών και του προπονητικού team την προηγούμενη χρονιά. Δεν μας έλειψε τίποτα, όλοι ήταν δίπλα μας και μας στήριζαν στην προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Δεν είχα απολύτως κανέναν λόγο που να με κάνει να θέλω να αποχωρήσω από την ομάδα. Η ΑΕΚ είναι μια ιστορική ομάδα με πολλές επιτυχίες, επομένως γνωρίζει πολύ καλά από πρωταθλητισμό. Αδιαμφισβήτητα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη Volleyleague. Δυστυχώς, η επόμενη αγωνιστική σεζόν είναι ένα μεγάλο αίνιγμα για όλους μας λόγω της παγκόσμιας κατάστασης και των συνεπειών που αυτή επέφερε, όμως θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει μάθει στα δύσκολα και ξέρει πως να διαχειρίζεται και να ανταπεξέρχεται σε τέτοιες καταστάσεις, μαζί με τον κόσμο πάντα στο πλευρό της“.

Μάρα, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά!

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ