Μπελιά και ξερό ψωμί δηλώνει η ΑΕΚ

Μπελιά και ξερό ψωμί δηλώνει η ΑΕΚ που ανανέωσε με τη νεαρή λίμπερο για ακόμα μια φορά.

Η Μαριάννα είναι γέννημα - θρέμμα της ΑΕΚ καθώς ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες των "κιτρινόμαυρων" το 2008.

 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαριάννα Μπελιά. Η 21χρονη (24/10/1998) λίμπερο, ύψους 1,65 μ., πρόσφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Pre League και στην επιστροφή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην κορυφαία κατηγορία, ανανεώνοντας το συμβόλαιό της για ακόμα ένα χρόνο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Η Μαριάνα Μπελιά προέρχεται από την Ακαδημία του Συλλόγου και δε θα μπορούσε να λείπει από την επιστροφή του “Δικεφάλου” στη Volleyleague, οδεύοντας προς τη συμπλήρωση του 14ου χρόνου με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα. Η λίμπερο της ΑΕΚ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα Γραφεία του Συλλόγου, με τον Διοικητικό Υπεύθυνου του τμήματος, κ. Λευτέρη Αρχόντη, και τον Team Manager του τμήματος, κ. Νίκο Παναγιωτίδη, να της εύχονται κάθε ομαδική και προσωπική επιτυχία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μαριάννα Μπελιά δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρονιά με εμπιστεύεται η ΑΕΚ και πόσω μάλλον τώρα που ανεβήκαμε στη Volleyleague. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που δείχνουν κάθε χρόνο εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσω όπως και κάθε χρονιά να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για το καλύτερο της ομάδας μου. Θεωρώ ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τη δουλειά, την ομαδικότητα και τον κόπο. Έτσι, το πάθος, αλλά και το δέσιμο της ομάδας που χτίσαμε, αποτέλεσε το όχημα για το σωστό προορισμό, δηλαδή την επιτυχία και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Δε θα μπορούσα να λείπω από αυτό το ταξίδι αυτή την χρόνια και είμαι χαρούμενη που αποτελώ μέλος της ΑΕΚ“.

Μαριάννα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!