Συνεχίζει στη Saarema o Γιάννης Καλμαζίδης

Στην Εσθονική Saarema συνεχίζει και φέτος την καριέρα του ο Γιάννης Καλμαζίδηςως πρώτος προπονητής.

Η ομάδα του, του ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Γιάννης Καλμαζίδης θα συνεχίσει ως πρώτος προπονητής του συλλόγου!

Ο Γιάννης μπόρεσε να φέρει πολύ επαγγελματισμό και ποιότητα στην ομάδα μόλις σε δυόμιση μήνες την περασμένη σεζόν. Σύλλογος, μελλοντικοί παίκτες και οπαδοί μπορούν μόνο να το απολαύσουν αυτό.

Κάναμε στον Γιάννη μερικές ερωτήσεις:

Πώς αποφάσισες να συνεχίσεις στη Saaremaa, ενώ υπήρχαν πολλές άλλες δελεαστικές προσφορές στο τραπέζι;

Αποφάσισα να συνεχίσω στη Saaremaa, ειδικά λόγω των προσωπικών μου φιλοδοξιών και του συλλόγου. Οι φιλοδοξίες, τα όνειρα και η σκληρή δουλειά είναι πολύ σημαντικά συστατικά της επιτυχίας για μένα. Δεύτερον, ήμασταν πολύ σύντομοι το προηγούμενο διάστημα, αλλά είχα μια πραγματικά καλή συνεργασία με τον σύλλογο, η οποία δυστυχώς τελείωσε πολύ απρόσμενα. Ενώ κάθε εβδομάδα πηγαίναμε καλύτερα, σταματήσαμε πολύ ξαφνικά. Το έργο μας ήταν μισό, το οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί τώρα.

Ποιες είναι οι προσδοκίες για τη νέα σεζόν;

Οι προσδοκίες της επόμενης σεζόν είναι οπωσδήποτε να ανέβει η Saaremaa Volleyball Club στην κορυφή της Βαλτικής αλλά και στις διοργανώσεις του Κυπέλλου Ευρώπης. Είμαστε ένας σύλλογος που ο στόχος του είναι πάντα η υψηλότερη θέση.

Ποιο θα ήταν το μήνυμα για τους οπαδούς;

Το μήνυμά μου προς όλους τους οπαδούς είναι ότι εμείς (συμβούλιο, προπονητές, παίκτες και άλλοι άνθρωποι γύρω από την ομάδα) δίνουμε πάντα το 100 % του εαυτού μας για να είμαστε όσο πιο καλοί γίνεται και να σας ανταποδώσουμε αυτό που κάνετε για την ομάδα. Εύχομαι σε όλους τους οπαδούς καλή υγεία και περιμένουμε να σας δούμε."