Στον Άθλο και φέτος ο Παναγιώτης Τσιακμάκης

Ο Άθλος Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Τσιακμάκη.

Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Παναγιώτη ΤσιακμάκηΤο ήθος, η άψογη συνεργασία με αθλητές και διοίκηση, αλλά και η εξαιρετική δουλειά που συνοδεύθηκε από θετικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, αποδείχτηκαν τα καλύτερα διαπιστευτήρια, που οδήγησαν στην επέκταση της συνεργασίας μας με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος παραμένει στον σύλλογο για 4η συνεχόμενη χρονιά, ως ελάχιστο δείγμα της εκτίμησής και εμπιστοσύνης μας στο έργο του.

Με αφορμή την συμμετοχή της ομάδας στη νεοσύστατη Pre League η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας παραμένοντας σταθερή στην φιλοσοφία της δηλώνει έτοιμη να πράξει όλα όσα απαιτούνται προκειμένου να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία κρατώντας ψηλά της σημαία του Εβρίτικου βόλεϊ.

Ο Θρακιώτης τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση τόνισε «Από τη στιγμή που συμφωνούσαμε και είχαμε το ίδιο πλάνο και όραμα με την διοίκηση δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Είναι σημαντικό ότι με ξέρουν και τους ξέρω. Για τη νέα χρονιά εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Περιμένουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπου στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές».

πηγή: athlos.club