Τετραπλή ανακοίνωση για Ηλιούπολη

Ο ΑΣ Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για τη σεζόν 2020-2021 με τις αθλήτριες: Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, Μυρτώ Ξοφάκη, Άννα Παπαχρήστου και Έφη Κωτούλα.

Η Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, η οποία αγωνίζεται ως ακραία, θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με τον σύλλογο. Παράλληλα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της και ως προπονήτρια στα τμήματα υποδομών του ΑΣ Ηλιούπολης. Η πρώην διεθνής και έμπειρη αθλήτρια διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό με συμμετοχές σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Μαρκόπουλο, Ηρακλή Κηφισιάς κ.α. αλλά και 21 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η Μυρτώ Ξοφάκη αγωνίζεται ως ακραία, ενώ παράλληλα είναι και προπονήτρια στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ηλιούπολη, ανήκει στο δυναμικό του ΑΣ Ηλιούπολης από την αρχή της λειτουργίας του (2008), ενώ τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ τα έκανε στη Φιλία Ηλιούπολης.

Η Άννα Παπαχρήστου αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Η 25χρονη Ηλιουπολίτισσα, με εξαίρεση τη διετία 2016-18 που ήταν δανεική στον Α.Ο.ΠΕ Μοσχάτου, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΣ Ηλιούπολης.

Η Έφη Κωτούλα, η οποία αγωνίζεται ως διαγώνια, θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με τον σύλλογο. Ξεκίνησε το βόλεϊ από την Κόρινθο και την ομώνυμη ομάδα, συνέχισε την αθλητική της πορεία στην Άρτεμις Κορυδαλλού, ΑΓΟΓ Ευρυάλη, ΓΣ Χαλανδρίου και ΠΑΚ Χαλανδρίου από όπου τη σεζόν 2019-20 πήρε μεταγραφή για τον ΑΣ Ηλιούπολης.

Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!