Τριπλό προπονητικό τιμ στη Μεταμόρφωση

Ανανέωσε τη συνεργασία με Μεμετζή, Πολύζο και Μαρδίτσα η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης.
"O σύλλογός μας, συνεχίζοντας τη φιλοσοφία που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια στοχεύοντας σε προπονητές υψηλών δυνατοτήτων με γνώμονα τη σωστή εκπαίδευση και εξέλιξη των αθλητριών μας, ανακοινώνει την ανανέωση των πετυχημένων Στέφανο Πολύζο και Δημήτρη Μαρδίτσα και την νέα συνεργασία με την Ελένη Μεμετζή. Η Ελένη θα αναλάβει το ευαίσθητο κομμάτι του Συλλόγου των ακαδημιών και αναπτυξιακά τμήματα.
Λίγα λόγια για την Ελένη Μεμετζή
Μια από τις καλύτερες πασαδόρους όλων των εποχών του Ελληνικού Βόλεϊ, για 14 χρόνια στέλεχος και αρχηγός της Εθνικής ομάδας Γυναικών, με 129 διεθνείς συμμετοχές, παρούσα στο παγκόσμιο του 2002 και τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας του 2004.
Η κα Ελένη Μεμετζή άρχισε το βόλεϊ ως αθλήτρια της ομάδας της Ορεστιάδας σε ηλικία 12 ετών, σε ηλικία 17 ετών μεταγράφηκε στον Φ.Ο. Βριλησσίων όπου και παρέμεινε 14 χρόνια, όπου διακρίθηκε κατακτώντας 5 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ελλάδος, ενώ κατέκτησε και τη 3η θέση στην Ευρώπη. Το 2005 μεταγράφηκε στο Μαρκόπουλο και εν συνεχεία στον Πανελλήνιο ΓΣ, ακολούθησε ο Πανιώνιος ΓΣΣ, η ΑΕΚ την οποία βοήθησε να επιστρέψει στη Volleyleague, o ZAON και ο ΑΟ Θήρας, ομάδα με την οποία ξεκίνησε την πορεία της ως προπονήτρια, μετέπειτα ανέλαβε την ΑΕΚ και ακολούθως επιτυχώς τον ΓΣ Ηλιούπολης όπου μαζί με τη Λία Μήτση βοήθησαν να σωθεί η ομάδα από τον διαφαινόμενο βέβαια υποβιβασμό από την Α1.