Εντυπωσιακό Φινάλε για το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά στην μεταγραφική περίοδο με Εύη Δημακοπούλου

Εκεί κάτω στο λιμάνι φρόντισαν να κλείσουν εντυπωσιακά την φετινή (ιδιαίτερη εν μέσω κορονοϊού) μεταγραφική περίοδο έτσι όπως ακριβώς άκρως εντυπωσιακά την είχαν ξεκινήσει!!

Πριν λίγο ο Εθνικός Πειραιά ανακοίνωσε την 19χρονη πολλά υποσχόμενη κεντρική βολεϊμπολίστρια του Πανιωνίου με ύψος 1,85
Εύη Δημακοπούλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει :

Η Επιτροπή Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την Εύη Δημακοπούλου με ύψος 1,85 που θα βοηθήσει φέτος την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της από την θέση του κεντρικού.

Η Εύη πέρσι ήταν από τα βασικά γρανάζια της εξαιρετικής πορείας της ομάδας των Νεανίδων του Πανιωνίου, και είχε και συμετοχή και στο Γυναικείο Τμήμα του.

Η μεγάλη θέληση της και η επιμονή της να παίξει με τα γαλανόλευκα χρώματα του Εθνικού μας, βλέποντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σ' όλα τα επίπεδα στο σύλλογο μας τα τελευταία χρόνια, ήταν το μεγάλο μυστικό για την μετακίνηση της στην ομάδα μας.

Έτσι ο Εθνικός μετά τις Παπαγεωργίου, Δελατόλα, Σκαρλάτου, Καραγιαννίδου, Γιαννίκη, Μουχτούρη και Μπουρρέλι, πρόσθεσε άλλο ένα πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή του και με τα πολύ ταλαντούχα κορίτσια που υπάρχουν ήδη στην ομάδα, βλέπει τον προπονητή μας Βασίλη Κατωπόδη να "τρίβει τα χέρια του" από ικανοποίηση !!

Ο άνθρωπος που έχει συμβάλει τα μέγιστα Ίδρυσε το Γυναικείο Τμήμα και πέτυχε να φέρει πολύ αξιόλογες αθλήτριες ώστε να δημιουργηθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μια πολύ δυνατή όπως φαίνεται ομάδα ο υπεύθυνος του τμήματος Σπύρος Κουτούβαλης μας είπε:

" Οι συνεργάτες μου και εγώ προσπαθήσαμε από την ημέρα που ξεκινήσαμε να κάνουμε το τμήμα "ελκυστικό" στο χώρο του Γυναικείου Βόλεϊ.

Αυτό το πετύχαμε δημιουργώντας για αρχή πολύ δυνατά αναπτυξιακά τμήματα και ακαδημίες, με σκοπό αρκετά κορίτσια να πλαισιώσουν πολύ σύντομα το γυναικείο τμήμα

Πετύχαμε μόλις σε τρία χρόνια οι Κορασίδες μας να βρίσκονται στις τρείς καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, οι Νεάνιδες μας στην πρώτη Πεντάδα, και όλα αυτά τα κορίτσια με μέσω όρο τα 17 χρόνια, να δώσουν την πρώτη Άνοδο Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ στην Ιστορία του Εθνικού μας.

Βλέποντας το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα οι συνεργάτες μου και εγώ φέτος γνωρίζοντας ότι στην ομάδα μας υπάρχουν πολλά κορίτσια που είναι στην Γ' Λυκείου αποφασίσαμε αυτό που επιβάλει το όνομα του συλλόγου μας, δηλ να μπούμε δυναμικά στο μεταγραφικό χώρο, και να φέρουμε κορίτσια, που πάνω απ'όλα έχουν τους ίδιους στόχους με τον Εθνικό, νεαρές σε ηλικία και με μεγάλη αγάπη για το άθλημα.

Σε συνεργασία με τον προπονητή μας Βασίλη Κατωπόδη πετύχαμε, πιστεύουμε όλοι μας το καλύτερο αποτέλεσμα, θέλουμε πάνω απ' όλα να παίζουμε Ελκυστικό Βόλεϊ σαν Εθνικός, και τ' Αποτελέσματα μαζί και οι Επιτυχίες θα φανούν αρκετά σύντομα.

Θέλουμε " Κορονοϊού Επιτρέποντος" τον κόσμο του Εθνικού δίπλα μας,σε κάθε παιχνίδι για να του δώσουμε, πολλές χαρές, και να γνωρίσει από κοντά την ομάδα που χτίζουμε.

"ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ"

Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να είναι κοντά μας λόγω " πανδημίας" η Δ Ε. και εγώ προσωπικά θα φροντίσουμε διαδικτυακά να προσφέρουμε απ' ευθείας όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας κάθε Πέμπτη βράδυ στις 21:45

Η προετοιμασία των Γυναικών μας ξεκινάει στις 25 Αύγουστου

Η Παρουσίαση του Γυναικείου Τμήματος θα γίνει στις 28 Αυγούστου.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας με Υγεία .

Δελτίο τύπου: Εθνικός Πειραιά