Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τη Βενεζουέλα ο νέος διαγώνιος της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Eduard Ramos.

Ο 22χρονος (13/09/1997) διαγώνιος, ύψους 2,00 μ., από τη Βενεζουέλα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Eduard Ramos ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στη Βενεζουέλα, από όπου κατάγεται. Ωστόσο, λόγω του εμφυλίου στη χώρα του, ταξίδεψε στην Ελλάδα όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Εθνικό Πειραιώς το 2015. Για 3 χρόνια φόρεσε τη φανέλα των “μπλε”, αγωνιζόμενος και στη Volleyleague τη σεζόν 2017-18, και το 2018 πήρε μεταγραφή για τον Μίλωνα, με τον οποίο την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε την άνοδο στη Volleyleague.

Ο Eduard Ramos υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λευτέρης Αρχόντης, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Eduard Ramos δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν εμπιστοσύνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με υγεία πρώτα από όλα, χωρίς τραυματισμούς, και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη φανέλα της ΑΕΚ. Τέλος, καλώ τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας, τόσο με την παρουσία του στις κερκίδες, όσο και την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2020-21 τα οποία είναι πολύ σημαντικά για το Σύλλογο“.

πηγή: aek.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.