Διεθνής Σέρβα ακραία για τον Πορφύρα

Η διεθνής Σέρβα ακραία Αναστασία Σέκουλιτς, που έκλεισε τα 22 στις 31 Ιουλίου, μετά τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν Βελιγραδίου, θα αγωνισθεί στη νέα σεζόν με τον Πορφύρα.
Στο διάστημα 2014-2019, κέρδισε τους τίτλους της Καλύτερης Νέας Υποδοχέα στη Σερβία, όπως και της Καλύτερης Νέας Αθλήτριας στο σύνολο των σπορ που αναπτύσσει ο Ερυθρός Αστέρας.
Με την Εθνική Νεανίδων της Σερβίας, αναδείχθηκε δύο φορές, 2η στην Ευρώπη και πήρε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενώ κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα Βαλκανίων και την 2η θέση στους Ολυμπιακούς Αγ'ωνες Νέων στη Γεωργία.
Είναι στο τελευταίο έτος των σπουδών της στα Οικονομικά στο Βελιγράδι.
Για τη μετακίνηση της στον Πορφύρα, επεσήμανε : ΄΄ Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα και μαζί μία περιπέτεια, καθώς, είναι ο πρώτος σύλλογος μου στο εξωτερικό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Πορφύρα, ώστε να έχουμε ως ομάδα μία καλή και πετυχημένη σεζόν. Ανυπομονώ να αρχίσουμε. Μου αρέσει η Ελλάδα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που έρχομαι, γιατί ξέρω ότι θα είμαι ευτυχισμένη εκεί ΄