Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χατζηγώγος και Τζανής συνεχίζουν τη συνεργασία με τον Περσέα

Στον Περσέα θα συνεχίσουν και φέτος οι δύο προπονητές των ανδρικών τμημάτων.

Ο Νίκος Χατζηγώγος θα συνεχίσει στην ανδρική ομάδα και ο Γιώργος Τζανής στα τμήματα παίδων και παμπαίδων όπως ανακοίνωσε η ομάδα:

"Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τους προπονητές των αντρικών τμημάτων.

Ο Νίκος Χατζηγώγος θα είναι προπονητής της ανδρικής ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αλλά αυτή την φορά σε ένα πιο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα αυτό της Α2. Του ευχόμαστε υγεία, καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς

Τα λόγια του Νίκου για το ερχόμενο πρωτάθλημα:

"Η νέα αγωνιστική χρονιά αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας. Με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης μας και τη δουλειά των παικτών μας στο γήπεδο ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Α2 κατηγορία. Μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε βασικός μας στόχος είναι να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα που μας δίνεται ώστε να βελτιωνομαστε καθημερινά και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό θέαμα. Πιστεύω πως και η φετινή ομάδα στελεχώνεται από υψηλού επίπεδου αθλητές και προσωπικότητες, γεγονός που με κάνει αισιόδοξο για μια εποικοδομητική χρονιά..Εύχομαι καλή και ο ομαλή αγωνιστική χρόνια σε όλους."

Τέλος ο Γιώργος Τζανής θα συνεχίσει και αυτός την φοβερή δουλειά του στα τμήματα παίδων και παμπαιδων βάζοντας υψηλούς στόχους και για τα δύο αναπτυξιακά πρωταθλήματα που θα έρθουν.
Η διοίκηση εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά και στους δύο".

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.