Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τη Σερβία έρχεται στον ΠΑΟΚ η Milica Kubura

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Milica Kubura για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η 25χρονη αθλήτρια, γεννημένη το 1995 στη Σερβία, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται ως διαγώνιος.

Η Milica Kubura έχει στεφθεί Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Σερβίας με την Crvena Svezda την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, με την επόμενη σεζόν να αποτελεί «ορόσημο» στην καριέρα της αθλήτριας, καθώς μετακόμισε στις ΗΠΑ για να σπουδάσει και ταυτόχρονα να αγωνιστεί με τα χρώματα του Florida State University.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της το 2018, η αθλήτρια επέστρεψε στη Σερβία και το Βελιγράδι, προκειμένου να αγωνιστεί για λογαριασμό της Παρτιζάν.

Την σεζόν 2019-2020, η Milica Kubura μετακόμισε στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα της Dresner SC και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας.

Η αθλήτρια, το 2010, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας με τα νέα κορίτσια, ενώ δύο χρόνια μετά, το 2012, αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και το 2013, της ομάδας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ21.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, η Milica Kubura δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένη που έρχομαι σε ένα μεγάλο Σωματείο, όπως ο ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει πολλά για την ομάδα, τις παίκτριες και το τεχνικό τιμ και είμαι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον. Ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά! Όσο για τους στόχους της νέας σεζόν... στόχος μας πρέπει να είναι η κορυφή, οπότε δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από εμάς! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και, προσωπικά, τον κ. Κώστα Αμοιρίδη, καθώς και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου!».

πηγή: acpaok.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.