Η Χαντάβα στον ΠΑΟ αλλά με ημερομηνία λήξης

Με ένα συμβόλαιο που βολεύει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την Εύα Χαντάβα οι δύο πλευρές ήρθαν πριν από λίγη ώρα σε πλήρη συμφωνία.

Η διεθνής ακραία από τα Γρεβενά το Σάββατο θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί από Δευτέρα στις προπονήσεις του Γιώργου Δερμάτη και στις αποσκευές της έχει το συμβόλαιο που ουσιαστικά αφήνει ορθάνοικτη την πόρτα σε μετακίνησή της σε ομάδα της Ασίας.

Η Χαντάβα λοιπόν θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία και όποια στιγμή μέχρι και τον Νοέμβριο της έρθει πρόταση θα ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει στο συμβόλαιό της και θα αποχωρήσει από το σύλλογο. Όταν όμως ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί, θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και θα τον ενισχύσει στην σημαντικότερη φάση της χρονιάς από τον Φεβρουάριο και μετά, όταν δηλαδή θα κρίνονται και οι δύο τίτλοι, πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η παραπάνω δέσμευση βολεύει και τις 2 πλευρές.

Πρώτα από όλα τον Παναθηναϊκό που - ακόμη και αν χάσει τη Χαντάβα τον Νοέμβριο - στο κρίσιμο διάστημα (μετά τον Φεβρουάριο) θα έχει μια ελληνίδα παίκτρια διεθνών προδιαγραφών που θα μπορεί να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Δεύτερον την Χαντάβα, που έψαχνε και συνεχίζει να ψάχνει την παγκόσμια αγορά με στόχο να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε πρωτάθλημα της Ασίας. Το χειρισμό στην έλευση της Χαντάβα στην Αθήνα τον έκανε με πλήρη μυστικότητα και επιτυχία ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Τάκης Μαλακατές.

Η προσθήκη της Χαντάβα στον Παναθηναϊκό πιθανότατα να της ανοίξει τον δρόμο της επιστροφής στην Εθνική ομάδα αν και εφόσον συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που είχε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ την περσινή χρονιά.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ