Στη Νάξο η Καναδή ακραία Vicky Savard

“Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την Καναδή αθλήτρια Βίκυ Σάβαρντ για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Οτάβα στις 14.2.1993, η Βίκυ Σάβαρντ έχει ύψος 187cm και θα αγωνίζεται ως ακραία.

Η 27χρονη αθλήτρια τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Ισπανίας με τις Club Voleibol Logroño (2018-19) και Sanaya Libbys La Laguna (2019-2020), το 2017-2018 αγωνιζόταν στην Φιλανδία με την Hämeenlinnan Lentopallokerho, ενώ από το 2012 μέχρι το 2017, αγωνίστηκε στις Université de Montréal Carabins (Καναδάς) και Université de Montréal Carabins (Αυστρία).

Καλωσορίζουμε την Βίκυ Σάβαρντ στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Βίκυ Σάβαρντ δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι μέλος του Πανναξιακού ΑΟΝ για να βοηθήσω τον σύλλογο να επιτύχει τους υψηλούς στόχους του.

Ελπίζω να προσφέρω με την εμπειρία και ανταγωνιστικότητα μου στην ομάδα αυτό που προσδοκούν από μένα.

Ξέρω ότι ο σύλλογος είχε πολύ επιτυχημένα χρόνια στο παρελθόν και είμαι σίγουρη πως με σκληρή δουλειά και θετική ενέργεια, όλα είναι δυνατά!

Δεν μπορούσα να πω όχι στο όμορφο νησί της Νάξου και στην πρόταση που μου έκαναν οι υπεύθυνοι του Πανναξιακού, μετά από μερικές συνομιλίες με τον προπονητή κ. Οικονόμου ήξερα ότι πήρα μια καλή απόφαση”.

 

πηγή: paon.gr