Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ασπιώτης στην Ιταλία

Ο Άκης Ασπιώτης θα συνεχίσει το βόλεϊ στην Ιταλία.

Ο Κερκυραίος διαγώνιος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε από την Ιταλική Avs Mosca Bruno που συμμετέχει στην A3 Serie. Έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με την Ιταλική ομάδα και ο νέος του προπονητής στηρίζεται πολύ σε αυτόν:

""Είναι ένας παίκτης στον οποίο εστιάζουμε τόσο πολύ, επιμείναμε να τον έχουμε και καταφέραμε να τον φέρουμε στην Ιταλία. Οι πρώτες ημέρες ήταν θετικές, επίσης από την άποψη της σχέσης με την υπόλοιπη ομάδα. Έχει πολύ μεσογειακό χαρακτήρα και είναι ηγέτης. Είναι ένας αθλητής που έχει όλους τους αριθμούς για να τα πάει καλά."

Ο 29 χρονος παίκτη(2.02) ξεκίνησε την καριέρα του στην ΕΑΠατρών με συμμετοχές στις εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων, ανδρών. Στάθηκε όμως άτυχος όταν έκανε το άλμα της καριέρας του το 2012 και μεταγράφηκε στη γερμανική Φριντρισχάφεν, ως παίκτης της Εθνικής ανδρών. Τραυματίσθηκε, έμεινε εκτός αγώνων για ένα χρόνο, επέστρεψε στην ενεργό δράση και έπαιξε για δυο χρόνια στον Παμβοχαϊκό(2013-15), ένα στον Κύζικο Νέας Περάμου, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίσθηκε στον Παφιακό Κύπρου πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.